SEO-ANALYS

VAD ÄR EN SEO-ANALYS?

En SEO-analys är en granskning vi gör av hemsidan för att se vilka åtgärder som kan skapas för att ert företag ska nå en högre omsättning och synas på Googles första sida. I följande text får du veta mer om SEO- sökmotorsoptimering. 

GOOGLE SEO

Med sökoptimering får din webbplats in organisk trafik och marknadsföring med en bra placering på Google och andra sökmotorer. Detta är något som många företag inte tänker på och lägger mycket pengar på betalda annonser. Sökmotorerna söker kontinuerligt efter relevant sökresultat och har vissa indikatorer de letar efter när de söker igenom nätets alla hemsidor, onlinebutiker och bloggar etc.

Sökmotorerna gillar struktur och logik, de viktigaste faktorerna man bör tänka på för att lyckas med sin sökoptimering är att ha en hemsida med produkter och tjänster som ligger högt upp vid organiska sök i  sökmotorerna. Men också att man har bra länkar på sin on page och off page. Man skall ha en bra bearbetad text med relevanta sökord för din bransch och målgrupp men också döpa sina bilder. Det finns massor med bra tips och vi hjälper även er med att utforma SEO-vänliga hemsidor och SEO-analyser för en förbättrad hemsida. Man ska göra det lätt för besökarna, men även Googles sökrobotar att förstå innehållet på din hemsida.

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *