VILKEN DESIGN PASSAR DIG?

HANTVERKARE?

Vi rekommenderar en stilren sida som ska vara enkel. Bra bilder är alltid trevligt. Vi tipsar även om bra plugins för att ta emot bokningar online. 

RESTAURANG/CAFÉ?

Vi tipsar om en snygg och kreativ design som följer samma mönster. En inspirerande meny och ett enkelt plugin till bokningssidan.

PERSONLIG HEMSIDA?

De som vill ha en personlig sida/ blogg har oftast en egen vision om hur den ska se ut. Vi finns här för er och skräddarsyr er hemsida. 

EGENFÖRETAGARE?

Vi rekommenderar färger och design som passar ändamålet. Vi diskuterar oss fram till era visioner och hur ni tänkt er hemsidan. 

HUR GÅR DET TILL NÄR VI BYGGER HEMSIDAN?

1. Ni förklarar för oss vad ni har för förväntningar med hemsidan. Vill ni att den ska gå att läsa från en mobil? Vill ni ha någon speciell färg kombination på sidan? I detta steget kommer alla detaljer att diskuteras. Vissa plugins som används via WordPress kostar en liten slant men detta kommer vi självklart informera er om. Det är upp till er om ni vill lägga till någon extra effekt eller ha det ganska standard. 

2. Det andra steget när vi fått klart för oss vad ni har för förväntningar. Då kommer vi att skicka en offert på jobbet som ni kommer att få godkänna eller neka. Allt för att ni ska känna er trygga med vårt avtal. Här kommer vi även överens om hur lång tid vårt jobb ska ta. 

3. Vi startar med er order. Det tar olika lång tid beroende på vilken design ni vill ha och hur många sidor ni vill implementera på er sida, samt om ni vill ha den SEO och mobilanpassad, osv. Men detta kommer vi överens om i steg 2. 

4. Nu är hemsidan klar och vi skickar in den till er på granskning. Här får ni säga till om ni har några åsikter och önskemål. 

5. Er hemsida går live och vi finns här för att svara på frågor och hjälpa till om det är några problem.  

 

 

 

EXEMPEL PÅ OLIKA DESIGNER:

RESTAURANGER

Vi hjälper restauranger

Norebro är ett mångsidigt och lätt att konfigurera WordPress-tema. Det kommer med utmärkt dokumentation, automatiska uppdateringar och kundsupport som tillhandahålls av dess utvecklare för att hjälpa dig skapa den bästa restaurangwebbplatsen.

Det finns fler 30-demos tillgängliga och fler 90-kortkoder som är klara att använda, vilket säkerställer att kodningsupplevelsen inte krävs. Norebro är kompatibel med WPML-plugin, vilket hjälper dig att skapa en flerspråkig webbplats. RTL-support gör det också perfekt för arabiska språk.

Tack vare Revolution Slider-insticksprogrammet kommer du att kunna lyfta fram dina rätter och din meny elegant. Nedräkningar är också närvarande och främjar specialevenemang. Det erbjuder ett bloggsnitt, stöd för WooCommerce, olika utformningar av layouter, utmärkt typografi, stöd för parallaxeffekter, OneClick installation, etc. …

tema till restauranger

Invictus är ett WordPress-tema som har otroligt många funktionella och kompletta demonstrationer, dedikerade till flera typer av webbplatser. Du kan inte bara använda den för att skapa någon restaurangwebbplats, utan också för andra typer av webbplatser, utan att besökare misstänker det.

Dess look och layout kommer att ta hand om att lyfta fram varje tjänst som din webbplats kommer att erbjuda. Mycket lyhörd, den visas perfekt på alla typer av skärmar. Dess utmärkta typografi och kvaliteten på de använda teckensnitten kommer att erbjuda dig en otrolig webbplats som utan tvekan förför dina besökare.

Detta WordPress-tema är endast tillgängligt på ThemeForest och kommer med funktioner som WooCommerce, Revolution Slider, Visual Composer och annat plugin-stöd, utmärkt full support och dokumentation som hjälper dig eller guider dig igenom det. .

ALLA SORTERS HANTVERKARE

tema för rörmokare

Som du kanske just gissat genom att läsa hans namn, designades WordPress Plumber Zone-tema för att hjälpa dig skapa en rörmokers webbplats. Men tack vare en enkel och flexibel layout kan du anpassa den för att skapa en webbplats för alla hantverkare.

Med en ren och elegant design har den alla funktioner du behöver för att skapa en webbplats som kommer att belysa den bransch där du arbetar.

Funktioner inkluderar: mobiloptimering, perfekt integration med Master Slider, utmärkt typografi, parallaxavsnitt, Google Maps-integration, en mycket intuitiv och ren kontrollpanel, SEO optimerad för sökmotorer och kompatibilitet med Visual Composer och WooCommerce plugins.

tema för hantverkare

Hammer är ett högkvalitativt WordPress-tema med ett mycket kraftfullt kundsupport, utvecklat av ett team av professionella utvecklare och vars mål är att hjälpa dig skapa webbplatsen för ett företag som erbjuder tjänster inom renovering, konstruktion , arkitektur, anläggning, VVS, luftkonditionering, målning och många andra.

Det är ett helt anpassningsbart WordPress-tema, specifikt utformat för att vara en unik lösning för skapande av webbplatser inom ett brett spektrum av professionella domäner och nischer. Det riktar sig främst till nybörjare och experter vilket gör det till ett mycket användarvänligt WordPress-tema. Dess många demonstrationer kommer att komma igång snabbt.

Du kommer att kunna använda hans professionellt designade webbplatsdemos, fyllda med interna sidor och perfekta funktioner för att skapa en liten eller medelstor webbplatsuppsättning. Det är kompatibelt med WooCommerce-plugins, WPML, WP e-handel, Visual Composer, Events Calendar och många andra.

CAFÉ OCH BISTRO

Vi bygger hemsidor åt cafeer

Correto är ett noggrant designat WordPress-tema som hjälper dig att enkelt skapa moderna cafeterianwebbplatser. Den har flera demonstrationer vars användning inte kräver avancerad kunskap om webbprogrammering för att installera eller konfigurera den. Allt som krävs kommer att vara din kreativitet.

Det är ett oerhört välutvecklat WordPress-tema som kan tillgodose behoven hos alla programmerare. Dess layout visas på ett sätt och är utmärkt i alla skärmstorlekar. Du kommer att ha möjlighet att anpassa priserna på dina rätter på din fritid och han har stöd för flerspråkig, vilket är nödvändigt om du vill erövra en utländsk kundkrets.

Dess layout är flexibel till perfektion, du kan anpassa den så att den kan användas för att skapa en modern och professionell webbplats. Det är också kompatibelt med WooCommerce, Revolution Slider, WPML, Kalenderhändelser, Kontaktformulär 7 och annat.

Tema för konditorier och cafeer

Om du letar efter ett tema för att enkelt skapa din bagerihemsida skulle det vara intressant att titta på Avaris WordPress-tema. Det är ett mångsidigt, intuitivt och lättanvänt, modernt och lyhört tema, utvecklat för att vara ett perfekt verktyg för alla webbansvariga utan någon webbutvecklingsupplevelse, men vars önskan är att enkelt skapa moderna bagerihemsidor med rikt innehåll. funktioner, och särskilt utan att behöva skriva en kodrad.

Dess demo-modeller och sidmallar av professionell kvalitet återspeglar flera specifika användningsfall. Dessa mallar sparar dig tillräckligt med tid och ansträngning för att skapa din webbplats. Den har en intuitiv visuell sidbyggare som gör att du kan anpassa varje element i detta tema och slutligen ge dig möjlighet att skapa en unik webbplats som representerar ditt företag.

Den innehåller alla funktioner du behöver för att visa dina läckra menyer, dina attraktiva portföljer och gallerier med dina rätter eller ingredienser, dina receptlistor, ditt avgiftsschema och mer

SALONGER/ FRISÖRER

Tema för frisör och barberare

Jericho är ett WordPress-tema som är perfekt för att skapa en webbplats för små företag. Det är särskilt perfekt för att skapa en webbplats för frisörsalonger. Användningen ger dig möjlighet att konfigurera kraftfulla funktioner på din webbplats.

Det är ett WordPress-tema, som ständigt har uppdaterats sedan lanseringen. Det erbjuder nativa, nya funktioner och trender som finns inom området webbutveckling. Eftersom detta är ett mycket flexibelt WordPress-tema kan alla sidmallar anpassas för att ge din webbplats ett unikt utseende, även om dina konkurrenter använder detta WordPress-tema.

Dess kontrollpanel är också utmärkt, och dess SEO-alternativ kommer att följa dig i den smärtsamma uppgiften att göra din webbplats populär på olika sökmotorer. Så om du vill vara en frisörsalong vars webbplats skiljer sig från tävlingen, är detta WordPress-tema värt en omväg.

Vi bygger hemsidor åt frisörer

SALON är ett perfekt WordPress-tema för att skapa en salong eller skönhetssalongs webbplats. Allt det erbjuder som funktioner är tillägnad skönhetsindustrin; vilket tillåter honom att ha en anteckning om 4.56 / 5.

Det är strukturerat för att belysa den grundläggande informationen i ditt vardagsrum på ett mycket fängslande sätt. Och för det använder den element som: en kontaktinformationsfält, ett vittnesmål, en prislista, ett reservationshanteringssystem och några bilder i ditt vardagsrum som kommer att belysa den fantastiska effekten av parallax som detta WordPress-tema har.

Om du har problem när du anpassar och konfigurerar detta WordPress-tema, tveka inte att läsa dokumentationen som finns tillgänglig på internet, vilket kommer att leda dig steg för steg i installationen och konfigurationen av din webbplats. Men särskilt innan något köp uppmanar jag er att prova hans demo.

Adress

Lilla möllavångsgatan 8,
25435 Helsingborg

Kontakt

Designahemsidan@outlook.com

Anna Hult
+46 70 343 93 09  

Natalie Eklund
+46 70 215 96 12 

Ni når oss även på SOME