VÅRT TEAM

Lär känna oss bättre.

Natalie Eklund

NATALIE EKLUNDCEo

Mitt namn är Natalie och jag studerar till Onlinemarknadsförare på Medieinstitutet. Jag har bred kunskap inom försäljning och service som jag har stor nytta av i digital marknadsföring. Som person är jag social, kreativ och driven. Jag tycker SEO, WordPress och analysering är superkul. Jag gillar att ha många bollar i luften då jag har mycket energi och tycker det är roligt med variation. Det jag inte redan kan, kan jag alltid lära mig. Jag är målmedveten och ser stora möjligheter!

Anna Hult

Anna Hult


CEO

Mitt namn är Anna Hult jag är en driven, positiv, målmedveten tjej. Jag studerar till onlinemarknadsförare på Medieinstitutet. Jag har en passion för just hemsidor och optimering. Att få vara kreativ med bilder och design ligger mig varmt om hjärtat. Kika gärna in mina sociala medier! 

Vad är vår vision?

Vi vill hjälpa företag med att utforma snygga och användbara hemsidor till sin verksamhet. Vi anpassar webbplatsen med sökmotoroptimering för att ni ska rankas högre på Google. Det vi även erbjuder är SEO-analys som är en viktig digital strategi för företag. Vi vill underlätta för företagare att fokusera på sitt arbete och komma igång snabbt med sin verksamhet.

hur kan vi hjälpa dig?

Utifrån era önskningar skräddarsyr vi en seriös och användarvänlig webbplats. Vi hjälper er med hemsidan snabbt och enkelt. Vi gör även SEO-analyser ifall fokus riktar in sig på digitalisering. 

ADRESS

Lilla möllavångsgatan 8,
25435 Helsingborg

KONTAKT

Designahemsidan@outlook.com

Anna Hult
+46 70 343 93 09  

Natalie Eklund
+46 70 215 96 12